FlyBra – a stílusos láthatatlan melltartó

FlyBra

Végre minden nő álma valóra vált – létrehoztak egy láthatatlan melltartót!A francia báj és a japán minőség és technológia ötvözésével született meg a FlyBra! A francia divattervezőknek és a felkelő nap országának mérnökeinek együttműködésének gyümölcse lett ez a csodálatos termék.

A lányok a világ minden táján régóta vártak már egy ehhez hasonló szilikon melltartóra. Számos olyan ruha és megjelenés létezik, amelyhez gyönyörű mellforma szükséges, de a hagyományos melltartók pántjai és hátsó kapcsai borzasztóan elronthatják a hölgyek teljes stílusát. A FlyBra, a láthatatlan melltartók új generációjának képviselője könnyű, láthatatlan és kiválóan rögzül.

Ez a láthatatlan melltartó 1-2 kosármérettel nagyobbnak tünteti fel a melleket, javít a mellformán és borzasztóan csábító dekoltázst kölcsönöz viselőjének.

A FlyBra tulajdonságai

FlyBra

Mellforma és mellméret

A termék megszünteti a mellek formájához és méretéhez kapcsolódó komplex problémákat, valamint 1-2 kosármérettel nagyobb megjelenést kölcsönöz.

Pántatlan tervezés

Feledkezzünk meg örökre a rémálomszerű vállpántokról, és mondjunk mindannyian igent a szexi, nyílt vállas ruhákra, amelyekért minden férfi megőrül.

Irritáló rögzítők nélküli tervezés

Jól tudjuk, mennyire unalmasak a rögzítők, de most végleg elfelejthetjük őket, és arra koncentrálhatunk, amit igazán szeretünk – a kedvenc, dögös estélyink hordására!

Egy méret minden nőnek

A láthatatlan melltartó egy méretben készült, amely minden mellnél, kicsinél és nagynál egyaránt használható. A méret többé nem probléma!

Fekete és bőrszínű opciók

Válasszunk számunkra megfelelő színű FlyBra-t – testszínűt, amely bőrszínűnkhöz igazodik szinte láthatatlanul, vagy feketét.

Tartós kosarak

A FlyBra minőségi japán szilikonból készült, így könnyen takarítható és nem veszít a használat során rögzítő erejéből.

A FlyBra segítségével ismét hordhatjuk kedvenc, csábító luxusruháink

FlyBra

Minden nő arról álmodik, hogy hibátlannak tűnhessen a férfiak szemében. Sajnos azonban a fizikai adottságaink és problémáink, többek között a mellméretünk és mellformánk megakadályozhat ebben minket. A gondok többnyire orvosolhatók kényelmetlen, kellemetlen melltartókkal, de ezek gyakran nem festenek túlságosan szépen, és nem minden ruhához illenek.

Nyáron a legtöbben könnyű, nyílt vállrészű, kivágott hátú ruhákat szeretnének hordani, de ezekkel még a szilikonpántos melltartók is borzasztóan festenek. A melltartó választás nagyon kemény feladat a nyári ruhákhoz. Számtalan láthatatlan melltartót hirdettek korábban akciós áron, de ezek tervezése és a kínai minőség mind hagytak kivetnivalót magukban.

A japán tudósok és a francia divattervezők együttműködésével létrehozott FlyBra egy olyan újdonság, amely forradalmasította a fehérnemű divatot és nők ezreinek könnyítette meg az életét.

A melltartó a legjelentősebb kitüntetésekben részesült, a termék minőségét és előnyeit az elégedett vásárlók visszajelzései is igazolják. A melltartó érthetően jobb választás versenytársainál:

 • A minőségi FlyBra láthatatlan melltartó japán szilikonból és francia szövetből készült varrás nélkül, így a gyártó legalább 12 hónapos garanciát vállal rá.
 • Óvakodjunk a FlyBra hamisítványaitól. Kerüljük a gyanúsan akciós termékeket, illetve a FlyBra-ra hasonlító olcsó másolatokat. Sajnos a legtöbb esetben olyan terméket kapunk kézhez ilyenkor, amely mindig a kukában landol.
 • A láthatatlan FlyBra melltartó a hivatalos weboldalon megrendelhető. A csomagot mindössze a kiszállítás és a termék megvizsgálását követően kell kifizetni.

A FlyBra előnyei:

 • Puha, szilikon párnái „egybeolvadnak a bőrrel”
 • Perforált tervezésének hála, jól szellőzik
 • A kosarakban található push-up párnákkal a mellek 1-2 mérettel nagyobbnak tűnnek
 • Fűzős kivitelezés a dekoltázs és a mellek formálásához
 • Segít a mellforma javításában
 • Hipoallergén szilikon géllel készült, így még a hosszantartó használatot követően is jól rögzül
 • Könnyen tisztítható, tartós
 • Használata nagyon könnyed, szorító érzés nélküli, nem akadályoz a mozgásban
 • Láthatatlan, még a legkivágottabb ruhákban is

A FlyBra hűséges segítője lesz minden nőnek az ideális mellforma láthatatlan létrehozásában. Ennél egyszerűbben nem is választhatnánk méretet, hiszen csak a kosármérettel kell foglalkoznunk. A termék könnyen tisztítható – a használatot követően mossuk meg szappanos oldattal és hagyjuk megszáradni a védőrétegekkel.

A FlyBra láthatatlan melltartó vásárlói visszajelzései:

Petra, vállalkozó

FlyBra

Egy melltartó mind felett! Régen is volt már szilikonos melltartóm, de azt nem nagyon lehetett állítgatni, ezért amikor megláttam a FlyBra-t az online áruházban, azonnal megrendeltem. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fogja tudni rögzíteni a melleim, de minden rendben ment.

Luca, titkárnő

FlyBra

Az Aliexpress-en megrendelt hasonlói kínai melltartókhoz képest hatalmas a különbség, ezt már majdnem 4 hónapja használom, és még mindig jól tapad. Mindig szappannal szoktam megmosni a hordás után. Kézzel mosom, hideg vízben, és így nem veszíti el a kinézetét és a színét.

Flóra, bank menedzser

FlyBra

Már egy ideje arra várok, hogy a terméket leakciózzák, korábban az USÁ-ból akartam rendelni, de nem mertem. Amint elindult az akció az országban, rögtön kettőt rendeltem: egy bézst és egy feketét. A melltartó még a legvékonyabb felsőkben is láthatatlan, a FlyBra csodálatosan gyönyörűvé változtatta a dekoltázsom!

Hol megrendelhető a melltartó?

Jelenleg, a FlyBra 50%-os kedvezménnyel elérhető! A vásárláshoz látogassuk meg a hivatalos weboldalt és töltsük ki a megrendelő űrlapot. A vállalat egy menedzsere fogja megerősíteni a rendelést. Sok szerencsét a vásárláshoz!

4 Comments on “FlyBra – a stílusos láthatatlan melltartó”

 1. Amúgy, a FlyBra egy teljesen új termék. Hasonlókat árultak mielőtt megjelent, de azok simán csak használhatatlanok voltak. A weboldal amit Zsófi említett, az eredeti terméket kínálja. A szalagavatós ruhámhoz hordtam – tökéletes volt!

 2. Egyetértek Zsófival a FlyBra egy zseniális találmány a nők számára! Hatalmas köszönet a készítőknek, az összes nő nevében!

 3. Pontosan tudom milyen érzés, Zsófi! Hasonló dolog esett meg velem, is csak az én esetemben nem esküvői ruháról volt szó. Mégis, annyira kiábrándult voltam. Nézzétek meg ugyanazt a ruhát FlyBra nélkül, és vele:

 4. A melleid nem izzadnak csak úgy. Ez pedig magas minőségű anyagból készül. Én is féltem, hogy a FlyBra lecsúszik majd, mert nincsenek valami nagy melleim, de nem, pont ott marad ahol kell, és még jobb is mint egy hagyományos melltartó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.