Fogyás a Forskolin-nal – használati utasítások, ár, megrendelés

Forskolin

A Coleus növény számtalan hasznos anyagot tartalmaz, amelyet elsősorban az ájurvédikus és az indiai gyógyászatban alkalmaznak. A Forskolin is ezekből készült, a termogenikus és egyéb zsírégetőkhöz hasonlóan, így képes a zsíranyagcsere aktiválására, az idegrendszer működésének normalizálására, illetve a vérkeringés serkentésére. A Forskolin kémiai összetevői lelassítják az öregedés folyamatát.

A Forskolin testre kifejtett hatása

A Forskolin pozitív hatással bír a pajzsmirigy hormontermelésére. Ezek a teljes szervezet fejlődéséhez hozzájárulnak, segítik a szövetek átalakulását és növekedését.

A készítmény segítségével javul a közérzetünk és az anyagcserénk, hiszen az agyunk gyorsabban működik – mindezt a pajzsmirigy által megtermelt hormonoknak hála, amelyek felgyorsítják a sejtek közötti információcserét és a szövetek oxigénellátását. Nem csupán testileg, hanem szellemileg is frissebbek leszünk. Kiváló javulás figyelhető meg a vérkeringésben és a testhőmérsékletben is. Az egyéb hormonok termelése is javul, és felgyorsul az anyagcsere.

A Coleus növény számtalan más hasznos tulajdonsággal is rendelkezik. Ősidők óta, a Coleus forskohlii-t használták az álmatlanság, az emésztési rendellenességek, a légzési panaszok, a bőrfertőzések és az egyéb rendellenességek kezelésére. A gyógymód sejtszinten fejti ki hatását és szabályozza az enzimaktivitást. A Forskolin hozzájárul az életfolyamatok optimalizálásához.

Forskolin

A Coleus forskohlii:

  • Felgyorsítja a lipolízist;
  • Serkenti az anyagcserét;
  • Növeli az inzulintermelést;
  • Megerősíti a vérnyomást;
  • Elősegíti a zsírrétegek lebontásának folyamatát;
  • Elnyomja a hízósejtek hormontermelését, aktiválódását és létrehozását;
  • Csökkenti a vér viszkozitását;
  • Megakadályozza a vérrögképződést.

A Forskolin fogyasztó hatásának klinikai vizsgálatai

30 önkéntes vett részt egy felmérésben, amely 12 hétig tartott. A tanulmány témája a Forskolin testre gyakorolt hatása volt.

Az orvosok alaposan megvizsgálták a gyógykészítmény által létrehozott változásokat a testben. A következő tényekre derült fény: változást észleltek az androgén hormonmennyiségben, a vérnyomásban és az anyagcserében általánosságban. Kiemelték, hogy a Forskolin 4%-kal csökkentette a telt résztvevők zsírtömegét, a 10%-os dózis fogyasztása során (250 milligramm). Érdemes megemlíteni, hogy a készítményt nem fogyasztó csoportban nem észleltek változást.

Továbbá, a szakorvosok megfigyelték, hogy a közvetlen izomtömeg is jelentősen megnőtt, hála a vérben felgyülemlett szabad tesztoszteronnak. A fókuszcsoportban 17%-os változásról számoltak be a tesztoszteronszintben, míg a másik csoportban visszaesés jelentkezett. Mindkét csoport stabilizálódott vérnyomásról, fogyásról, illetve izmosodásról számoltak be.

A résztvevők naponta 2 adagot vettek be a készítményből (250 mg) – a 10%-os Forskolin kivonatból, és kiváló eredményeket értek el velük. A fogyni kívánóknak erősen ajánlott a Forskolin kivonathoz hasonló zsírégetők használata. Figyeljünk oda alaposan a kivonat pontos adataira. A megfelelő termékek fogyasztásával megszabadulhatunk a zsírfeleslegünktől, megnövelhetjük az izomtömegünk és megemelhetjük a tesztoszteronszintünket.

A koffein és az efedrin is a Forskolinhoz hasonló hatással bírnak, ám ez említett anyagokkal ellentétben, a Forskolin nem jár mellékhatásokkal. A termék legfőbb előnye, hogy segít a zsírrétegek feldolgozásának felgyorsításában, izomtömeg-veszteség nélkül, így kijelenthető, hogy hozzájárul a fogyáshoz.

Forskolin

A Forskolin tulajdonságai és fogyasztása

A Forskolin fogyasztása személyenként eltérő, hiszen számtalan különböző szempontot figyelembe kell venni a pontos adag megválasztásakor. Kizárólag a megfelelő dózissal érhetjük el a legjobb eredményeket.

Figyelembe kell venni a fogyasztó életkorát és testsúlyát. A készítmény a fiataloknak jobban működik, hiszen az életfunkcióik erősebbek, mint az idősebbeknek. Szigorúan tilos 3000 mg-nál többet elfogyasztani a készítményből 24 órán belül. A megfelelő adag 100 mg, 24 óránként 3 alkalommal, ha a készítmény 10%-os Forskolin kivonatot tartalmaz.

Ellenjavallatok

Forskolin

A fenti figyelmeztetés kiegészítéseképp, hangsúlyozzuk, hogy a Forskolin fokozza a gyomorsav termelést, így a gyomorfekélyben vagy gyomorhurutban szenvedőknek nem ajánlott a készítmény alkalmazása. Kezdjük az adagolást a szokásos mennyiség 1/3-ával, ne a teljes 250 mg-mal. Ha jól érezzük magunkat, emeljük meg a dózist a teljes mennyiségre, naponta egyszer. A szokásos ellenjavallatok most is érvényben vannak – a terhes és szoptató nők, illetve a 18 évnél fiatalabb gyermekek kerüljék a készítményt.

Nem meglepő módon, a termék hatékonyabb a férfiaknál, mint a nőknél, hiszen fokozza a tesztoszterontermelést, illetve harmonizálja a hormonális funkciókat. Végtére is, a férfiak gyakran elhíznak, ha a szervezetükben nagyobb a női hormonok, különösen az ösztrogén termelése. A Forskolin kivonat megerősíti és serkenti a férfiak izmainak növekedését, valamint segít leküzdeni a zsírfelesleget.

Ki használhatja még a Forskolin-t?

Forskolin Forskolin

Egyre több testépítő táplálkozási tervében jelenik meg a Forskolin. Ez nem meglepő hiszen, a készítmény a sportolóknak is hasznos. A Forskolin más táplálék-kiegészítőkkel is kiválóan fogyasztható egyszerre. Az összetevők együttesen erősítik meg egymás hatását, így hamarabb érhető el látványos eredmény. A kivonat segít a test helyreállításában és a vonzó alak elérésében, sok erőfeszítés nélkül.

A szabadidő hiánya sokaknál a sportolás elhanyagolását, az ideális alak elfelejtését jelenti. Ha magunkra is igaz ez, vásároljuk meg a Forskolin tablettákat, és fogyasszuk napi 2-4 alkalommal. Az egyéni intolerancia, az allergiás reakciók és az alacsony vérnyomás lehetnek a fogyasztást kizáró okok.

Ha a fentiek nem igazak ránk, és szeretnénk élettel és erővel telinek érezni magunkat, esetleg fogyni kívánunk, akkor vásároljuk meg a Forskolin-t – az eredmények nem fognak csalódást okozni! A szerencsétlen zsír- és folyadékfelesleg gyorsan eltűnik, így a testünk csodásan karcsú lesz! Csupán rendkívül ritkán számoltak be a vásárlók negatív tapasztalatokról. A készítmény hordozhatósága szintén az előnyök közé tartozik. Ne várjunk holnapig, kezdjük el ma a fogyást – rendeljük meg a Forskolin-t!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.