Fresh Fingers a kellemetlen lábszag és a túlzott verejtékezés ellen

Fresh Fingers

Ez egy antimikrobiális dezodor spray formájában, mely arra lett tervezve, hogy megszüntesse a kellemetlen lábszagot és a túlzott verejtékezést. A Fresh Fingers kitűnő higiéniás gyógyír, kifejezetten nyárra. A termék segít a bakteriális és gombás lábfertőzések kezelésében is.

Hol kapható a dezodor, és mennyibe kerül?

A spray-t a Hendel kozmetikai cég gyártja. Jelenleg az ez alatt a márkanév alatt árusított termékek csak közvetlenül a gyártótól megrendelhetők. A Fresh Fingers-t nem lehet megvenni viszonteladói hálózatban, pl. patikákban vagy kozmetikai üzletekben.

Tehát a vállalat szeretné megóvni a vásárlóit attól, hogy hamisítványt vagy gyenge minőségű termékeket vásárolnak. Bármelyik közvetítő, aki az interneten jelentkezik nem a cég képviselője, és ha tőlük vásárolunk termékeket, csalók áldozatává válhatunk. Ne tegye kockára az egészségét és a pénzét, termékeket csak a hivatalos gyártótól vásároljon méghozzá a lehető legjobb áron!

A Fresh Fingers spray leírása és jótékony tulajdonságai

Az emberi verejtékmirigyek különleges váladékot termelnek, meg 99 %-ban vízből áll. A maradékot különféle sók, savak és ammónium teszi ki. Maga a verejték szagtalan, ám ha a só vagy az ammónium aránya elkezd növekedni az összetételben, szagok jelennek meg. Ráadásul az emberek nyáron nagyon sokat izzadnak, ami sok baktériumnak kedvez. Ezek is okozhatják egy bizonyos szag megjelenését.

A kellemetlen lábszagot érez, és jelentősen verejtékezik, ez annak a bizonyítéka lehet, hogy egy másik „vendég” is lakik a lábfején – gombás fertőzés. Ezt az uszodában, szaunában, vagy nem steril pedikűr közben lehet elkapni.

Előfordulhat, hogy először nem is látja a mycosis (gombás fertőzés) jeleit, de a kellemetlen szag már érezhető. Ilyen stádiumokban a betegség könnyedén leküzdhető azzal, ha pl. ezt a terméket használja. Ez a gyógyír kitűnő külső pakolás más kellemetlen betegségek kezelésekor is pl. a hyperhydrosis esetében. Ennek legszembetűnőbb tünete a lábfejek és a teljes test túlzott izzadása. A betegség okozója hormonális zavar lehet, illetve az endokrin rendszer rendellenessége. Ez esetben kitűnő helyi kezelést jelent a Fresh Fingers.

Fresh Fingers

Még ha nem is szenved lábbetegségtől, de a forró évszakban intenzíven verejtékezik, a frissítő dezodor akkor is jó segítség lehet. Fő funkciója antibakteriális. Ez azt jelenti, hogy az orvosság a kellemetlen szag fő kiváltó okával küzd meg – a baktériumokkal. Így még a legerősebb lábszag is eltűnik és átveszi a helyét a frissesség. Emellett a szagtalanító aromás adalékanyagokkal is rendelkezik, melyek kellemes illatot varázsolnak lábfejének.

A Fresh Fingers a lábfej bőrbetegségeit előzi meg. Elpusztítja a patogén mikroorganizmusok fejlődéséhez ideális környezetet úgy, hogy védőréteget képez a lábfej felszínén. Így az év bármely szakában védett marad a lábfeje.

A készítmény összetétele továbbá növényi kivonatokat is tartalmaz, melyek finoman ápolják a lábfejet. Ennek a hatásnak köszönhetően a lábfejen lévő bőr megkapja a szükséges hasznos anyagokat, nem szárad ki a forróságban, és nem repedezik vagy hámlik.

A Fresh Fingers és szagtalanító összetevői

Fresh FingersA dezodor-spray fő hatóanyaga, mely megakadályozza a lábfej izzadását és a kellemetlen szag kialakulását, a teafa olaj. Ez egy erőteljes természetes fertőtlenítőszer.

Ez az olaj terpinént és cineolt tartalmaz. Ezek az anyagok felelősek a teafa leveléből kinyert kivonat antibakteriális tulajdonságaiért. Általánosságban véve a teafa olaj jótékony tulajdonságai a következők: vírusölő, antibakteriális, gombaölő. Ezt az anyagot gyakorta használják az olyan betegségek kezelésére, melyeket a fertőző mikroorganizmusok három fajtája okozza: vírusok, baktériumok és gombák. Az utóbbi kettő nagy mennyiségben megtalálható a lábfej bőrén. Épp ezért a teafa olaj nélkülözhetetlen összetevője ennek a lábápolási készítmények.

A teafa olaj mindig csak helyi kezelésre használatos. A Fresh Fingers dezodorban optimális mennyiség található meg belőle, így nem okozhat bőrirritációt és a kellemetlen szag kiváltó okát szünteti meg.

Érdemes azt is megjegyeznünk, hogy a teafa olaj képes felgyorsítani a sebgyógyulási folyamatokat és a regenerációt. Nemcsak a kellemetlen vagy fájdalmas érzékelések eltávolítására alkalmas, de az érintett területet is fertőtleníti, mivel felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, és ezáltal segít a bőrnek hamar meggyógyulni.

A spray összetétele továbbá természetes eredetű aroma koncentrátumokat is tartalmaz, melyek nemcsak lágyan befolyásolják a bőr lábfej felületét, hanem kellemes illattal és a frissesség érzésével is ellátják azt.

A Fresh Fingers alkalmazása

A készítmény lábfejen történő alkalmazása egyszerű és nem igényel sok időt. A tartós eredmény elérésének legfőbb feltétele, hogy ne szakítsuk félbe a folyamatot és kövessük a kezelés előírásait.

A Fresh Fingers-t az alábbiak szerint kell alkalmazni:

  • Óvatosan mossa meg a lábfejét, különösen a talpát és a lábujjai közti területeket. Használjon illatsítószer nélküli szappant, például babaszappant.
  • Egy puha törölközővel törölje szárazra azt a területet, ahol alkalmazni kívánja a készítményt.
  • Rázza fel a palackot és permetezze a Fresh Fingers-t vékony, egyenletes rétegben a lábfejére.
  • Győződjön meg róla, hogy a spray lefedi a lábujjai közi területet.
  • Várjon, amíg a spray teljesen megszárad, utána pedig felvehet zoknit vagy cipőt.

Naponta kétszer ajánlott a lábfejen alkalmazni a terméket – reggel, mielőtt elhagyná a házat és este, zuhanyzás után, lefekvés előtt. Ajánlott folyamatosan használni a Fresh Fingers-t a forró évszakban, amikor különösen erőteljes a verejtékezés.

A Fresh Fingers ellenjavallatai

A spray összetételében csak hipoallergén összetevők találhatók. Alapvetően olyan növényi kivonatokból áll, melyek nem okoznak allergiás reakciókat. Ám léteznek olyanok, akik kiemelkedően érzékenyek némelyik növényi kivonatra. Náluk kialakulhat allergiás reakció a Fresh Fingers-zel szemben.

Ezért a készítmény alkalmazása előtt végezzen el egy egyszerű allergiatesztet. Ehhez vigyen fel a lábfejen vagy a könyöke belsején lévő bőrre egy keveset belőle és néhány percig tartsa rajta. Ha fél óra múlva nem tapasztal negatív bőrreakciót, akkor nincs allergiája és biztonságosan használhatja erre a célra a dezodort.

Ugyanakkor a Fresh Fingers nem használható olyankor, ha nyílt seb található a lábfején. Ez esetben konzultáljon orvossal, mielőtt elkezdené alkalmazni a készítményt.

Valódi vélemények a Fresh Fingers Spray-ről

A spray-t nemcsak kozmetológus és gyógyszerész szakemberek értékelik nagyra, hanem átlagfelhasználók is, akik maguk is kipróbálták már a terméket. A tőlük érkező visszajelzések többnyire pozitívak.

Mária , 25 éves

Fresh Fingers

Nyáron mindig kellemetlen verejtékszagtól szenvedek. Lehet, hogy komplexusaim vannak, de számomra mindig úgy tűnik, hogy büdös vagyok, amikor izzadok. Pedig betartom a higiénia alapszabályait, gyakran fürdök és használok izzadásgátlót. A hónaljamnál már megoldottam a problémát izzadsággátlóval, de mit kezdjek a lábfejemmel? Miután megosztottam az aggodalmaimat az egyik barátnőmmel, azt ajánlotta, próbáljam ki a Fresh Fingers dezodort. Az apukája lábgombától szenvedett és azt tanácsolta, próbáljam ki a Fresh Fingers-t. Jó néhányszor használtam a lábfejemen – az illata lenyűgöző. Használat után kellemes érzések kerítenek a hatalmukba – a bőröm puha és lágy. Magamnak is megvettem. Valahogy észrevétlenül meg is feledkeztem arról a problémáról, hogy izzadok. Mindezt pedig ennek a dezodornak köszönhetem. Azóta sokkal magabiztosabbnak érzem magam.

Miklós, 37 éves

Fresh Fingers

A munkahelyemen meg kell felelnem az öltözködési szabályoknak és nyáron is zárt cipót és zoknit kell viselnem. Ez persze elég rosszul befolyásolja szegény lábfejem állapotát. Rémálom, mennyire izzadok a forró napokon. Amikor munka után hazajövök, a zoknim teljesen el van ázva és büdös. A feleségem látván a problémát, vett nekem egy lábfej dezodort. Azt mondta, valahol az interneten olvasott róla véleményeket és a Fresh Fingers ára elég elfogadható. Úgy döntöttem, kipróbálom. Annak ellenére, hogy még mindig izzadok a zoknimban és a cipőmben uralkodó hőtől, a lábfejem még egy teljes munkanap után is friss marad és nem bűzlik. Nagyon kellemes, jó illatú spray és kifejezetten ajánlom.

Összefoglaló

A Fresh Fingers spray a legjobb módszer arra, hogy megszüntesse a túlzott lábizzadást és a kellemetlen szagot. Sőt, a teafa olajnak hála ez a termék sok baktérium és gomba által okozott bőrbetegséget is megakadályoz.

4 Comments on “Fresh Fingers a kellemetlen lábszag és a túlzott verejtékezés ellen”

  1. Már egy ideje harcolok a körömgombával. Az egész olyan, mintha jojóznék – a betegség mindig visszatér! Néha úgy érzem, hogy szinte az összes létező módszert kipróbáltam már a világon, de semmi sem vált még be. Tegnap rendeltem meg a Fresh Fingers nevű gombaölő spray, amit ti is emlegettek, nagyon remélem, hogy ez végre segíteni fog. Később majd mesélek!

  2. Még szép, próbáld csak ki! Nekem is borzasztóan gombás volt a lábam, de halál komolyan, a Fresh Fingers 2 heti használatát követően, nyom nélkül eltűnt a betegség! Ha nekem segített, gondolom, nektek is kellene 🙂

  3. Persze, arra is jó! Az apukám is használta ezt a gombaölőt, és egy hét alatt meggyógyult. És mivel az immunrendszer nem véd meg minket a gombás fertőzésektől, ezért mindig tartunk otthon ebből a termékből. A vidéki utak, az edzések, medencézések, illetve az ehhez hasonló alkalmakkor az egész család használja a terméket, megelőzés gyanánt. Idén, még senki sem lett gombás, pedig régen ez a probléma az egész családot átjárta.

  4. Én pont ebben a hiszemben voltam! Sosem sétáltam mezítláb, mindig odafigyeltem magamra, és mégis állandóan elkaptam a fertőzést. Nekem is ki kellene próbálnom ezt a módszert – remélem, segíteni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.