Valufix nagylábujj rögzítő

Valufix

Szeretne megszabadulni a fájdalomtól, melyet a nagylábujjából kidudorodó csont okoz? Arról álmodozik, hogy újra felvehesse a kedvenc cipőjét, miután a lábfejében jelentkező fájdalom lehetetlenné tette ezt? Szeretne más problémákat is megoldani, melyeket problémás ízület okoz?

Az összes ilyen probléma megoldása egyszerű, csak annyi szükséges hozzá, hogy megrendelje a Valufixet és rendszeresen viselje. A valgus deformitástól nem lehetséges megszabadulni, de megelőzhető a súlyosbodása és kezelhetőek a tünetei, így könnyen élvezhetőbbé tehető ez élete.

A Valufix működési elve – A nagylábujj gumija

A Valufix egy olyan zselés rögzítő, mely egy meglehetősen egyszerű technológiai elv alapján működik. Két elemből áll, melyek mindegyike pozitív hatást gyakorol a beteg lábfejére:

Valufix

 1. A gél szirom, mely gyengéden körülöleli a fájdalmas területet és megvédi attól, hogy a cipőnek dörzsölődjön vagy más káros hatás érje. Ennek köszönhetően járás közben jelentősen csökken a fájdalom, miközben bármely cipő viselése kényelmessé válik.
 2. A gél henger, egy betét, mely a nagy- és a középső lábujj között található, és visszaigazítja a nagylábujjat a helyes pozícióba. Így a Valufix párnázása jobb súlyeloszlást tesz lehetővé a lábfej elülső részében és megelőzi a valgus deformáció fialakulását vagy súlyosbodását.

A Valufix tehát puha, gyengéd rögzítést biztosít a páciens ízületének, a rugalmassága révén pedig még fizikai megterhelés esetén is megtartható a nagylábujj helyes pozíciója. Az eszköz használatakor az eldeformálódott lábujj napközben nem hajlik el oldalra és megbízható védelmet kap a cipő kellemetlen szorításával szemben. Ily módon komplex terápia és az éjjeli, merevebb textúrájú kötés révén a gél tapaszok az utóbbinak köszönhetően enyhítik a tüneteket és a beteg gyors felépülését teszik lehetővé.

Valufix: Használati útmutató

Az első lépés megtétele, melynek során enyhítjük a megcsavarodott ízület okozta fájdalmat és egyéb tüneteket, könnyű és csak kevés embernek jelent gondot az eszköz felhelyezése. Ehhez egyszerűen csak be kell csúsztatnunk a nagylábujjat a géltapaszon található lyukba úgy, hogy a kitüremkedő szirom a dudor fölé kerüljön és nekinyomódjon a kidudorodó csontnak.

Fontos! A leírt hatás elrése érdekében győződjön meg róla, hogy az eszköz használata nem okoz tartós diszkomfort érzést, a pánt pedig fixen rögzül a lábfejhez. Kisebb kellemetlenség és diszkomfort érzés jelentkezni fog, míg csak hozzá nem szokik a termékhez, de ennek 1-4 nap alatt el kell múlnia (ennek hossza az elferdülés mértékétől függ).

Miután felhelyezte a korrektort, biztonsággal viselheti a zoknijait és a kedvenc cipőit. Azt is fontos megjegyezni, hogy a rögzítő nyitott orrú cipővel is használható, mivel a bélése tökéletesen illeszkedik a lábfejhez és majdnem láthatatlan.

Fontos! Bár az eszköz bármilyen lábbelivel hordható, mégsem javasolt túl szűk vagy magassarkú cipő viselése. Máskülönben a komplex terápiás gyógyulási folyamat jelentősen elhúzódik.

Valufix: alacsony költség, hatékony kezelés

Valufix – a csont rögzítője, mely leegyszerűsíti a nagylábujj dudorának tűrőképességét. Ez a korrektor egy kiemelkedően hatékony gyógyászati eszköz, mely:

 • Javítja az 1, 2-od és 3-ad fokú valgus deformációban szenvedő betegek általános egészségi állapotát;
 • Csökkenti a diszkomfort- érzést járás közben és rendszeres használata mellett megszünteti a fájdalmat;
 • Megakadályozza a betegség súlyosbodását és annak tovább fejlődését;
 • Komplex terápiával, merevebb textúrájú rögzítőkkel kombinálva felgyorsítja a gyógyulási folyamatot;
 • Megelőzi a nagylábujj ízületének leferdülését és megakadályozza a valgus deformáció tüneteinek megjelenését;
 • Megakadályozza a kidörzsölődés és egyéb bőrsérülések kialakulását a beteg csont külső felületén;
 • Használatával könnyebbé és kényelmesebbé válik a cipők viselése;
 • Még ha rövid időre is, de visszaadja a könnyű járás érzését.

A Valufix tehát ilyen kitűnő megelőző és védő hatást gyakorol a lábujjra!

Valufix

A Valufix megrendelése előtt vegye figyelembe a javallatokat

A lehető legjobb eredmények elérése érdekében az rögzítő használata előtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! Az eszköz használatára vonatkozóan nincsen különösebb ellenjavallat, ugyanakkor érdemes figyelembe venni az alábbi ajánlásokat:

 1. A rögzítő használatát megelőzően konzultáljon szakorvossal. Ő meg tudja majd határozni a deformáció súlyosságát és tájékoztatni tudja arról, hogy vajon az Ön esetében segíthet-e a rögzítő. Emellett átfogó kezelési tervet is előírhat Önnek a valgus deformáció kezelésére.
 2. Ne viselje a rögzítőt bármilyen a lábfejen kialakuló gombás fertőzés jelenlétekor.
 3. Körültekintően viselje a rögzítőt, ha bőrirritációja, zúzódása, vagy horzsolása van. Ez utóbbi esetében lehetőleg ne hordja a rögzítőt.
 4. Ne hagyja figyelmen kívül a rögzítő viselésének időtartamára vonatkozó javallatot! A kívánt hatás elérése érdekében minden nap 6-10 órát kell hordania.
 5. Ne felejtse el gondját viselni a rögzítőnek! Igyekezzen amennyire csak lehet tisztán és koszmentesen tartani. A rögzítő lemosásához használjon egyszerűen csak meleg vizet vagy hipoallergén szappant.

Valufix

Előnyök:

 1. Használat közben a rögzítő megfelelő karbantartása mellett nem jelentkezik nehézség;
 2. Minőségi hipoallergén anyag gél vagy szilikon talppal;
 3. Könnyű és nyúlékony, így a rögzítő bármely lábellivel dörzsölés nélkül hordható;
 4. Esztétikus, szinte láthatatlan, így a rögzítő akár szandállal vagy más nyitott orrú cipővel is viselhető;
 5. Kimagasló hatékonyság;
 6. Elfogadható ár;
 7. Egyetemes méret, bárkire illik, aki valgus deformációtól szenved;
 8. Viselése kényelmes, így rövid időn belül észre sem veszi, hogy hordja a Valufixet;
 9. Gyorsan csillapodik a kidudorodó csont által okozott fájdalom és gyulladás.

A Valufix rögzítőt tehát nem azért kell megvásárolni, hogy megszabaduljunk a valgus deformációtól, hanem azért mert ez egy eszköz, melynek segítségével enyhíthetőek annak bizonyos tünetei (fájdalom, dörzsölődés, járástorzulás… stb.). A gél korrektor lenyűgöző megelőző hatásának köszönhetően megakadályozza az egészségi állapot romlását.

Mennyibe kerül a Valufix?

A Valufix szinte ingyen van, ha figyelembe vesszük milyen hatást képes ez az eszköz kifejteni olyanoknál, akiknek szükségük van rá. Sőt, mi több, azt is bizton állíthatjuk, hogy ennek a korrektornak az ára nagyon alacsonynak fog tűnni.

Amikor majd összehasonlítja az árát más korrektorokéval, egész biztosan azt fogja gondolni: “Mindez csupán csak ennyibe kerül?”

Tulajdonságok és a felszerelés

 • Anyaga: orvosi hipoallergén szilikagél
 • Gyártó: A termék fejlesztése és gyártása az USA-ban történik (kiváló minőség!)
 • Mérete: a betétek nyúlékonyak

Kattintson a gombra és küldje el a megrendelését most!

Valufix

2 Comments on “Valufix nagylábujj rögzítő”

 1. A legszörnyűbb az, hogy ha bütyök jött ki a lábunkon, nem lehet semmi féle lábbelit hordani. Jó hogy magassarkút nem, de a lapos talpú lábbelit sem vehted fel. Úgy fel tudja dörzsölni, hogy ez után elkezdesz sántítani. És nyáron? Én személy szerint, nem tudtam normálisan végig menni az utcán, mivel a „szépséget” az emberek azonnal észreveszik. Kezembe került ez a cikk, megrendeltem a Valufix-et. Az első eredmények meggyőztek – a lábam már nem fáj, várjuk a további fejleményeket.

 2. A kis csont a jobb lábamon van. Kipróbáltam mindent: masszázst, melegítéseket, fizióterapeutikus kezeléseket, csúnya bandázsokat és egyenesítőket hordtam, jártam – minden eredménytelenül végződött. Minden megváltozott, amikor tájékoztatást kaptam a „Velufix”-ről. Azzal a költséggel amit rászántam e problémám megoldására az adott fixálló fillérekbe került, és az eredmény már két hét elteltével javult! Nagyon kényelmes a sín, ilyen mindenféle ortopéd eszköznél jobb termékkel én még nem találkoztam!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.